2012. december 12., szerda

Giny híradó

A SAS-nál megjelent ma Giny kis minijeit is beleértve a Color Play 5. Giny papírokat, elemeket és egy szuper kis faspatula készletkét dobott össze.


Ezzel készítettem a Mikulásos oldalunkat :), amelyen egy általam frissiben megismert Télapós dal szövege is olvasható. Oli tanulta az oviban. :)


 Meg ezt is elkövettem, mivel a pálcikák igencsak birizgálták a fantáziámat :) A képen Oli és Szilu, a kisebbik húgom.


Osztán még ezt is. mert ritka pillanat az ilyen! És még mindig pálcikázni volt kedvem! :)



Ha már Giny, pótolok visszamenőlegesen. Meg ne kérdezzétek, melyik készlet hovávalósi (mármint SAS vagy DBS, rá van írva általában a fedlapra :)), meg hogy mikor jelent meg, mert egy kis kavarban vagyok még ezekkel :) de alkottam :). Nem keveset, sokat :)
tavalyi Télapózás az oviban

Roland második könyvének borítója
azon a szuper meleg novemberi napon a Hajógyárin

Nyáron történt :) Bár a fotón nem látszik, de rengeteget maszatoltam rajta! Egy egész kígyónyi slagot kellett róla eltüntetnem, ami Oli lába körül tekergett. :)



Unokahugim 3. szülinapján.

 És mára ennyit...huhhhhh (megyek töltögetni ide-oda....)


És egy kis reklám még:  Giny DSB boltjában ma 4 termék a Fabulous 2$ day keretében - mily meglepő_ 2$-ért kapható :) Csak ma!!!

És aki esetleg még nem találkozott vele: Giny Bóbitával és Bee-vel karöltve megjelentet minden nap egy-egy kis részt a közös karácsonyi freebie-jükből, melynek már a neve is illatos: Cinnamon and Apple! Érdemes gyűjtögetni, nagyon klassz!!! És visszamenőleg is letölthetőek a kis részek. Aki pedig még Giny hírlevelére is feliratkozik, külön kis freebie-t kap a freebie-hez :)



Nincsenek megjegyzések: